Grafdelver


Ook buiten de landbouw, hovenierssector  zijn onze CLN-kranen vinden.

Namelijk in de grafdelverij.

 

Dit type kranen zijn door hun lage gewicht uitstekend aan te bouwen achter een compact tractor(vanaf 30 pk), die vaak al aanwezig is op een begraafplaats. 

 

 

Voor het grafdelven wordt een bedieningsstoel en een kleine knijpbak met rotator gemonteerd. Tevens wordt de kraan voorzien van hydraulisch opklapbare en mechanisch draaibare en uitschuifbare stempelpoten, zodat er op moeilijk bereikbare plaatsen (tussen de grafstenen) toch veilig afgestempeld kan worden.

 

Ook de optie om het tweede giekdeel hydraulisch 80 cm uit te kunnen schuiven(voor extra bereik) wordt als zeer handig ervaren.


De grafdelver is functioneel leverbaar incl. bovenstaande opties 

vanaf € 12.850,- excl. Btw afgeleverd in NL of België

 


Verschillende gemeentes hebben onze grafdelvers inmiddels ontdekt. En zijn tot de conclusie gekomen dat grafdelven niet alleen mogelijk is met een minikraan of een zelfrijdende grafdelver.


Tevens kunnen wij de grafdelver leveren op een rupsonderstel met een minimale breedte van 68 cm(Erg handig voor bestaande begraafplaatsen met weinig ruimte) De grafdelver wordt dan voorzien van 4 hydraulisch opklapbare steunpoten, die handmatig draaibaar en uitschuifbaar zijn. 


Foto: CLN-150 in grafdelver uitvoering


Comments